Messi, amenințat de cel mai în vogă boxer din lume: „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!“

0
0

Boxerul mexican Canelo Alvarez (32 de ani) a lansat o serie de amenințări la adresa fotbalistului argentinian Lionel Messi, la finalul meciului câștigat în fața Mexicului, scor 2-0, la Cupa Mondială. 

Leo Messi a fost amenințat de unul dintre cei mai buni boxeri din lume
Leo Messi a fost amenințat de unul dintre cei mai buni boxeri din lume

Leo Messi a fost luat în colimator de către pugilistul Canelo Alvarez, deoarece la sărbătoarea declanșată în vestiar fotbalistul argentinian ar fi călcat în picioare un material de culoare verde ce se presupune că ar fi fost un tricou al Mexicului, ajuns în posesia lui în urma unui schimb de tricouri după fluierul final.

„Așa cum respect eu Argentina, trebuie să respecți tu Mexicul. Nu vorbesc despre toată țara, vorbesc despre Messi și lucrul pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a scris Canelo Alvarez, pe contul său oficial de Twitter.

Messi a deschis scorul în meciul împotriva Mexicului. La finalul meciului, acesta și coechipierii săi s-au dezlănțuit în vestiare.

Pe imagini se poate vedea cum tricoul se afla pe jos în momentul în care argentinienii cântau și dansau cu patos, în extaz după victoria obținută.

La un moment dat, Messi dă cu piciorul peste echipamentul de culoare verde, dar acest lucru nu pare făcut în mod intenționat.

Pugilistul Canelo Alvarez este considerat ca cel mai bun boxer al momentului, fiind campion mondial WBA, WBO, IBF și WBC la categoria supermijlocie. Acesta are în palmares 58 de victorii (39 KO), două înfrângeri și două remize.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri