Mesajul transmis Simonei Halep de Mouratoglou, după eliminarea de la WTA Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a publicat pe Instagram un mesaj de încurajare adresat jucătoarei de tenis, după înfrângerea pe care a suferit-o în faţa tunisiencei Ons Jabeur, care ocupă locul 10 WTA, scor 3-6, 2-6, în „sferturile” turneului de la Madrid.

În ciuda înfrângerii pe care a suferit-o, Simona Halep a rămas cu un parcurs solid la turneul din Madrid, dar şi cu numeroase semne satisfăcătoare în perspectiva Roland Garros, principalul ţel al jucătoarei de tenis. 

Antrenorul Patrick Mouratoglou: „Sunt mândru de tine! Ne vedem la Roma” 

Mouratoglou a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram şi afirmă că abia aşteaptă debutul turneului de la Roma, care va începe săptămâna viitoare. 

„Felicitări pentru meciul mare făcut, Ons Jabeur. Prima noastră săptămână se opreşte aici, Simona Halep. Sunt entuziasmat pentru ce urmează. Ne vedem la Roma. Sunt mândru de tine”, a scris antrenorul Mouratoglou. 

Urmează Roma 

Turneul de la Roma se va desfăşura în perioada 9-15 mai. 

În anul 2021, în capitala Italiei, Simona Halep a fost eliminată de Angelique Kerber, locul 19 WTA, în turul doi, din pricina unui abandon în setul secund. Sportiva din Germania câştigase primul set cu 6-1. 

În 2020, Halep a câştigat la Roma, învingând-o în finală pe Karolina Pliskova, locul 7 WTA. Atunci, jucătoarea de tenis din România a câştigat primul set cu 6-0, iar sportiva din Cehia s-a retras ulterior, la 2-1 pentru Simona Halep în setul secund. 

Ce mesaj i-a transmis Simona Halep lui Ons Jabeur la fileu, imediat după finalul meciului 

Imediat după ce jocul s-a terminat, Simona Halep i-a urat jucătoarei tunisience să câştige turneul. Halep i-a spus lui Jabeur: „Sper că tu vei câştiga acest turneu. Poţi s-o faci!”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite