Mesajul primit de Radu Drăgușin de la fotbalistul de peste 100.000.000 de euro înainte de România - Ucraina

0
Publicat:

Heung Min Son, jucătorul care l-a luat sub aripa sa pe Radu Drăgușin la Tottenham i-a transmis un mesaj de încurajare românului, chiar înainte de debutul la Euro 2024. Tricolorii joacă azi cu Ucraina primul meci din grupă, de la ora 16.00, la Munchen.

Radu Drăgușin, speranța României la Euro 2024. Foto Sportpictures
Radu Drăgușin, speranța României la Euro 2024. Foto Sportpictures

Sud-coreeanul i-a scris internaționalului român în secțiunea de comentarii a unei postări de pe pagina de Instagram a românului. Heung Min Son, vedeta londonezilor cotată la peste 100 de milioane de euro, l-a încurajat pe Radu Drăgușin printr-un „Hai, băiete!”, iar Brennan Johnson, atacantul celor de la Tottenham, i-a transmis românului: „Multă baftă, frate!”.

Drăgușin valorează un sfert din întreg lotul României

Și colegul și rivalul lui Radu Drăgușin pentru postul de fundaș central al formației engleze Micky Van de Ven a postat în secțiunea de comentarii un emoticon care ilustra un dragon, cu referință la porecla primită de fundașul român după ce a ajuns la Tottenham.

Radu Drăgușin, care a bifat până acum 17 prezențe în echipa lui Edi Iordănescu, este cel mai valoros fotbalist din lotul României pentru Euro 2024. Fundașul valorează mai mult de un sfert din întreaga cotă de piață a selecționatei noastre, 25 de milioane de euro, în condițiile în care întreg lotul României valorează 92 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite