Meme Stoica: "Între mine şi Gigi Becali există chimie. I-am încredinţat lui viaţa şi cariera mea. Sunt dependent de el"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica conduce Steaua cu succes
Mihai Stoica conduce Steaua cu succes

Preşedintele Stelei, Mihai Stoica, a fost acuzat în ultimele zile că a provocat un scandal la petrcerea de sfârşit de an, unde s-ar fi îmbătat şi ar fi vorbit urât unor fotbalişti de la echipă.

Meme a dezminţit categoric această variantă şi a acordat un interviu cu cărţile pe faţă cotidianului Gazeta Sporturilor. Iată cele mai spumoase afirmaţii ale managerului stelist. 

"Schimburile alea de replici pe care le-am avut cu Gigi cît timp n-am fost la Steaua erau doar frustrările noastre pentru că amîndurora ne părea rău că am plecat.Cea mai bună relaţie o am cu el, iar eu sînt de neînlocuit din punctul ăsta de vedere. Nimeni, niciodată, nu o să se înţeleagă cu Gigi cum o fac eu! Pur şi simplu, între noi există chimie. V-am zis, îl ştiu foarte bine şi e omul căruia, practic, i-am încredinţat cariera şi viaţa mea, depind de el sută la sută. Pentru a sta aproape de Gigi şi ca părerea ta să conteze, mă refer la poziţia mea, nu la antrenori, trebuie să ai personalitate şi să nu ai complexe. Becali e un om puternic, care are aură şi foarte mulţi se pierd" 

"Am realizat destule în viaţă"

"Pe mine nu mă poate ignora nimeni. Ori mă apreciază, ori mă detestă! Am realizat destule în viaţă aşa cum sînt. Aşa am fost crescut, idolul meu a fost tata, cel mai inteligent om pe care l-am cunoscut"

"Vorbesc şi scriu engleză, franceză şi italiană, mă descurc în spaniolă şi portugheză şi cunosc terminologia fotbalistică în rusă şi germană, dar n-aş face faţă într-o conversaţie. Ah, şi mai vorbesc aromâna. Am învăţat-o cînd jucam la Tulcea, aveam mulţi colegi aromâni"

"Nu s-a născut omul care să mă învingă la polemică pentru că eu nu m-am apucat de citit la 50 de ani. Am fost mereu şef de promoţie, am intrat primul pe ţară la facultate, vin din altă lume"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite