Medicii elveţieni au veşti bune despre starea de sănătate a lui Schumacher, care ar putea părăsi spitalul până de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Fostul pilot de Formula 1, care se află în spital de peste opt luni, după accidentul suferit la schi, în Alpi, are şanse însemnate să-şi petrească sărbătorile de iarnă acasă, alături de familia sa.

Potrivit unor informaţii oferite de medicii elveţieni, citate de presa din Italia şi Germania, starea lui Michael Schumacher s-a îmbunătăţit în ultima vreme, motiv pentru care personalul medical care se ocupă de pacinet vorbeşte deja despre externarea lui. 

Potrivit unor calcule estimative făcute de medici, fostul pilot de Formula 1 ar putea să iasă din spital până în luna decembrie, ceea ce înseamnă că Schumi ar putea să-şi petreacă sărbătorile de iarnă acasă, alături de familia sa. 

"Nimeni nu poate spune cât timp va dura până când îşi va reveni, până când se va putea mişca, vorbi sau când îşi va recupera memoria. În acest moment, are nevoie de îngrijire medicală permanentă în timpul zilei", au declarat surse medicale citate Gazzetta dello Sport.

Pe data de 29 decembrie 2013 Michael Schumacher a suferit un accident cumplit la schi, în Alpii francezi, lovindu-se puternic la cap, deşi purta cască de protecţie. Imediat după accident, fostul pilot a fost internat la un spital din Grenoble, fiind diagnosticat de medici cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumi s-a aflat în comă, apoi a părăsit spitalul din Grenoble, fiind mutat la o clinică din Lausanne, unde efectuează acum recuperarea medicală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite