Meciurile lui Mutu din India pot fi văzute la televizor. Ce canal va transmite campionatul indian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Iubitorii fotbalului din toată lumea vor avea şansa de a urmări în direct vedetele care evoluează în campionatul Indiei, acolo unde s-a transferat de curând şi Adrian Mutu, fost atacant al Petrolului.

Prima ediţie a campionatul indian de fotbal stă să înceapă. Pe 12 octombrie este programată prima partidă din noua stagiune, însă noutatea cea mai importantă este că meciurile din această ediţie de campionat pot fi urmărite la televizor. Canalul Eurosport a câştigat drepturile de televizare ale primei ediţii a Superligii din India, informează ediţie electronică a cotidianului francez l'Equipe.

Acest campionat nou creat se va disputa între 12 octombrie şi 20 decembrie. Interesul Eurosport de a cumpăra aceste drepturi de televizare se justifică prin numărul mare de vedete care joacă în India, printre care Robert Pirès, Nicolas Anelka, David Trezeguet, Mikaël Silvestre, Alessandro Del Piero, Marco Materazzi sau Adrian Mutu (transferat în această tomană la FC Pune City).

18 partide vor fi transmise în exclusivitate pe Eurosport 1 şi Eurosport 2, cele două canale urmând să aibă şi programe de analiză dedicate campionatului indian. 

Primul meci din Superliga Indiei, programat duminică, 12 octombrie, la ora 14.30 (ora României), în direct pe Eurosport 2, va pune faţă în faţă pe l’Atlético de Kolkata cu Mumbai City FC, echipa lui Nicolas Anelka. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite