Massimo Tarantino, fost fotbalist de Serie A, l-a dezarmat pe atacatorul care a înjunghiat 6 oameni în supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Massimo Tarantino, fost fotbalist de Serie A la Napoli, Inter și Bologna, se afla se afla în supermarket la ora atacului. A auzit țiptelele atacatorului Andrea Tombolini, aflat acum în arest preventiv, și a intervenit, alături de alți martori pentru a-l imobiliza și dezarma pe bărbatul de 46 de ani.

Massimo Tarantino a jucat la nivel înalt în Serie A. Foto Reporter nuovo
Massimo Tarantino a jucat la nivel înalt în Serie A. Foto Reporter nuovo

Martorii au povestit că atacatorul flutura un cuțit de bucătărie luat de pe rafturile magazinului și a început să înjunghie la întâmplare. Printre victime s-a aflat și fundașul echipei Arsenal, Pablo Mari, care e împrumutat de tunari la Monza. Casierul Luis Fernando Ruggieri, 30 de ani, a murit din cauza rănilor.

Eu, erou? N-am făcut nimic”, le-a spus Tarantino jurnaliștilor veniți la fața locului. Massimo e în prezent directorul sportiv al sectorului juvenil la AS Roma.

Despre atacator, presa din Italia a scris că ar avea probleme psihice. El a fost acuzat de crimă și tentativă de omor multiplu. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost interogat în cursul nopții de procurorul din Milano, Paolo Storari, care coordonează ancheta carabinierilor.

Înjunghiat în spate, Pablo Mari a fost operat

Fotbalistul Pablo Marí a fost înjunghiat în spate, în timp ce se afla la cumpărături împreună cu soția și fiul său. Fundașul împrumutat de Arsenal la Monza va fi operat.

După operație, Mari va avea nevoie de aproximativ două luni de recuperare. Inițial, el declarase că vrea să revină pe teren mult mai repede.

Conform gsp.ro, Tarantino a jucat 203 meciuri în Serie A de-a lungul carierei, pentru Napoli și Bologna. În 1997 a fost transferat de Inter, dar a jucat două meciuri în Cupa Italiei și a plecat.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite