Maşină SF pentru unul dintre cei mai buni sportivi din România. A făcut senzaţie cu ea pe străzile Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW i 8
BMW i 8

Unul dintre cei mai buni sportivi ai României din ultimii ani a reuşit să sucească gâtul oamenilor pe străzile Bucureştiului, la volanul unei maşini desprinse parcă din filmele SF.

Horia Tecău, care este de ani buni imaginea BMW Romania, a primit un cadou inedit de Crăciun: a avut în teste, pentru două zile, noul BMW i8. Horia a fost impresionat de calităţile maşinii, pe care a putut-o conduce în tihnă pe strazile României, având în vedere căîn acele zile vremea a fost foarte frumoasă. „Îmi plac maşinile sport. Sunt plecat aproape tot anul, conduc foarte rar. Când am ocazia să conduc o astfel de maşină, sunt entuziasmat. Mă simt foarte comod, abia aştept s-o văd şi pe şosea. Prima maşină pe care am condus-o a fost Dacia tatălui meu. Pe Dacie mi-am luat şi carnetul de şofer. Prima mea maşină a fost cumpărată din America, un Nissan mai vechi. Am început de jos, am experimentat mai multe modele”, a spus Horia, potrivit sport.ro. 

BMW i8  este un hibrid care are trei motoare în total. Un motor de 1,5 litri aşezat în chiar în spatele scaunelor, unul electric în faţă pentru punte. Şi încă unul micuţ ca să mai taie din turbo lag. În total sunt 362CP. Maşina are nevoie de 4,4 secunde pentru a ajunge la 100 km la oră. O astfel de maşină costă în jur de 130.000 de euro.

Foto: sport.ro

tecau
tecau
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite