Marius Vizer a inaugurat la Moscova un nou sediu al SportAccord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Vizer, preşedintele SportAccord şi al Federaţiei Internaţionale de Judo, a inaugurat, la Moscova, un nou sediu al primei organizaţii mondiale pe care o conduce, după cel de la Lausanne.

SportAccord, cea mai mare organizaţie mondială din lumea sportului, care are sub umbrela sa atât sporturi olimpice, cât şi neolimpice, şi-a inaugurat la Moscova un nou sediu. Marius Vizer, românul care conduce această organizaţie, a fost prezent la ceremonie, alături de alte personalităţi din sportul românesc, Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Nadia Comăneci sau Camelia Potec. Vizer, care

este şi preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, a explicat de ce a ales Moscova pentru al doilea sediu al SportAccord. "De ce am venit aici? Rusia va investi cei mai mulţi bani în organizarea de evenimente sportive, Campionate Mondiale sau Jocuri Olimpice. Vreau să mulţumesc Rusiei pentru suportul şi organizarea evenimentelor internaţionale. Arkady Rotenberg (n.r. preşedintele SportAccord Rusia) şi-a dedicat întreaga viaţă societăţii civile, sportului şi sportivilor", a spus Marius Vizer, citat de agenţia F-Sport.

Marius Vizer este unul dintre cei mai influenţi români în lume, el fiind recunoscut pe plan mondial pentru relaţia de prietenie pe care o are cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite