Marius Vizer a fost reales preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo. Planurile românului pentru noul mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul român şef al unei federaţii sportive internaţionale, Marius Vizer, a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo în cadrul congresului de la Rio de Janeiro, din Brazilia.

De numele lui Marius Vizer se leagă revoluţionarea judoului mondial, românul fiind cel care a făcut ca acest sport să pătrundă în grila de programe a multor televiziuni din lumea întreagă. Judo a devenit un sport foarte cunoscut cu Vizer preşedinte al federaţiei internaţionale de profil (FIJ). Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care românul a fost reales de membrii Congreslui FIJ în fruntea federaţiei internaţionale al cărei sediu se află la Budapesta.

"Sunt foarte emoţionat, pentru că am lucrat împreună timp de 6 ani, cu încredere, bună colaborare şi respect. Mulţumesc tuturor oficialilor, Comitetului nostru Executiv, stafului IJF şi tuturor celor implicaţi în lumea judo-ului. Vă mulţumesc foarte mult!", le-a transmis Vizer tuturor celor care l-au votat, el fiind singurul candidat pentru preşedinţia FIJ.

Astfel, pentru următorii patru ani, românul, care este şi preşedintele Sport Accord, are planuri mari pentru judoul mondial: "“Vrem să atragem noi sponsori, ne vom concentra mult pe proiecte educaţionale. Ne vom apleca foarte mult atenţia asupra practicării judou-ului în rândul copiilor şi introducerea judoului în cât mai multe instituţii de învăţământ la toate nivelurile", a dezvăluit Vizer pentru wowbiz.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite