Marica, un vis interzis: motivul pentru care atacantul a refuzat Steaua pe ultima sută de metri. Unde speră să ajungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a anunţat transferul fostului vârf de la Şahtior Doneţk, miercuri, pentru ca joi să dea totul la întors.

La Steaua ce e valabil astăzi poate pica mâine. Gigi Becali vorbeşte mult, promite marea cu sarea, însă, concret, nu se poate baza pe vorbele latifundiarului din Pipera.

„Cu Marica, în proporţie de 90%, ne-am înţeles. Vreau să întărim echipa pentru grupele Ligii Campionilor“, a spus Becali, miercuri seara, la Digi Sport. Imediat, apropiaţii antrenorului Laurenţiu Reghecampf au înaintat următoarea variantă: „Marica semnează cu Steaua doar pentru Reghe“.

Ieri însă, s-a dovedit că vârful de 31 de ani nu merge pe criterii sentimentale, atunci când vrea să-şi aleagă echipa, ci, ca de obicei, pune banii pe primul plan. „Cred că transferul lui Marica e picat. Noi am aşteptat un semn, dar în zadar. Probabil că el vrea să plece afară“, a confirmat Becali. Acesta i-a pregătit atacantului un salariu de 250.000 de euro la care s-ar adăuga o primă de 500.000 de euro, dacă Steaua va intra în grupele Ligii Campionilor.

Marica speră să ajungă însă la Getafe, în La Liga, mai ales că atacantul Lafita tocmai a părăsit ocupanta locului 13 în campionatul spaniol, semnând cu Al-Jazira (Emirate).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite