Marica a fost inexistent în eşecul lui Getafe de la Sevilla, Raţ a scăpat de ruşinea suferită de West Ham în Cupa Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica a jucat doar 20 de minute pentru Getafe FOTO Reuters
Marica a jucat doar 20 de minute pentru Getafe FOTO Reuters

Getafe a pierdut la scor de neprezentare primul meci din 2014, contra Sevillei, partidă în care Ciprian Marica a intrat în repriza secundă. În schimb, în Cupa Angliei, West Ham, echipa la care joacă Răzvan Raţ, a fost umilită de Nottingham.

Ciprian Marica a intrat abia în minutul 70 al meciului pe care Getafe l-a jucat la Sevilla, fosta echipă a lui Rusescu, în etapa a 18-a din Primera Division. Atacantul român nu a ieşit cu nimic evidenţă, asistând neputincios la galopul de sănătate al andaluzilor, care s-au impus cu 3-0. 

În urma acestui rezultat, Getafe se menţine la jumătatea clasamentului din La Liga, în vreme ce Sevilla a urcat pe locul 6, poziţie care asigură participarea în Europa League.

În schimb, în Cupa Angliei, Nottingham, echipă din liga a doua engleză, a produs o mare surpriză, învingând cu 5-0, pe teren propriu, pe West Ham United, echipă la care este legitimat şi Răzvan Raţ. Fundaşul român nu a jucat niciun minut, nefiind nici măcar pe banca de rezerve. West Ham a spus adio, astfel, Cupei Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite