Mariana Târcă: „Trebuie să aducem jucătoare care să pună suflet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Târcă se întoarce la Rulmentul după o pauză de un an şi jumătate
Mariana Târcă se întoarce la Rulmentul după o pauză de un an şi jumătate

Numirea Marianei Târcă pe banca tehnică a echipei Rulmentul Braşov s-a oficializat în această dimineaţă, echipa trecând în subordinea Direcţiei pentru Tineret şi Sport, din cadrul Primăriei Braşov.

Mariana Târcă a vorbit despre obiectivele pe care le are la Braşov, considerând că situaţia prin care trece clubul este critică. „Mă întorc cu plăcere la această formaţie, însă sunt conştientă că gruparea trece prin momente delicate. Avem planuri doar pentru viitorul apropiat, întrucât ne dorim să adunăm numărul de jucătoare prevăzut de regulament.

Trebuie să evaluăm clar situaţia, întrucât vorbim despre o criză acută. Nu contează ce jucătoare vor rămâne la Braşov, important este să găsim soluţii pentru a disputa meciul de la Reşiţa. Trebuie să găsim handbaliste care să pună suflet, care să nu se gândească doar la aspectul material. Sper să redresăm situaţia în cel mai scurt timp posibil", a menţionat Mariana Târcă.  

Nu poartă pică jucătoarelor

Actuala antrenoare a Rulmentul nu s-a declarat deranjată de atitudinea sportivelor din lotul actual, care au refuzat să se prezinte acum două zile la primul antrenament condus de Mariana Târcă, şedinţă care a fost condusă în cele din urmă de Herbert Muller.

 „S-a creat o stare de tensiune la echipă, dar este ceva firesc având în vedere problemele care sunt la club în momentul de faţă. Am înţeles că fetele au primit un telefon şi au fost avertizate să nu se prezinte la antrenamentul pe care urma să-l conduc.

Eu îmi doresc să colaborez cu unele jucătoare din lotul actual şi sper să ajungem la o înţelegere", a completat Mariana Târcă.

Odată cu numirea Marianei Târcă pe banca Rulmentului, fosta mare jucătoare Simona Gogârlă va părăsi formaţia de la poalele Tâmpei, aceasta fiind urmată de junioarele Carmen Ilie şi Oana Gogoriţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite