Maradona, o familie blestemată: Fratele lui Diego, mort la 52 de ani. S-a stabilit cauza decesului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hugo Maradona
Hugo Maradona

La 25 noiembrie 2020, „El Pibe D'Oro“ s-a stins la 60 de ani, la mai puţin de o lună după ce a schimbat „prefixul“. Fratele său, Hugo, n-a apucat să facă nici măcar atât.

Anul şi tragedia în familia Maradona! Una destul de mare în care Diego a fost primul băiat, după ce părinţii săi avuseseră patru fete. După Diego, au venit pe lume încă doi băieţi, Raul şi Hugo.

Doar că acum, potrivit presei internaţionale, la un an după dispariţia legendarului Diego Maradona, a murit şi Hugo. La 52 de ani, acesta a încetat din viaţa după un infarct. Cauza decesului a fost stabilită de echipajul medical care a ajuns la domiciliul lui Hugo Maradona din Monte di Procida, în provincia Napoli.

De remarcat că toţi băieţii din familia Maradona au jucat fotbal. Ce-i drept, doar Diego a ajuns un „zeu“ în lumea sportului-rege. 

Hugo, mijlocaş, a adunat selecţii pentru Argentina U16 şi, la nivel de cluburi, a evoluat pentru Rayo Vallecano, Rapid Vienna sau Avispa Fukuoka şi Consadole Sapporo, ultimele două grupări fiind din Japonia.

Raul Maradona (55 de ani), singurul băiat al familiei aflat în viaţă, a fost atacant şi a evoluat la grupări precum Boca Juniors, Granada sau Toronto Shooting Stars, ultima fiind o formaţie de futsal.

Maradona

Fraţii Maradona, în tinereţe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite