Maradona: „Când mă uit la un meci al lui Milan, nu îl văd decât pe Ronaldinho!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona este un fan al lui Ronaldinho!
Maradona este un fan al lui Ronaldinho!

Aflat în Africa de Sud pentru a inspecta cartierul general al Argentinei în timpul Cupei Mondiale din această vară, Maradona l-a elogiat pe brazilianul lui AC Milan, pe care îl vede printre cei mai mari jucători din istorie.

Lăsând la o parte rivalităţile dintre cele două naţiuni, argentinianul Maradona l-a lăudat din nou pe brazilianul Ronaldinho.

„Nu înţeleg de ce este criticat acest jucător. Când mă uit la meciurile lui AC Milan, este singurul jucător pe care îl observ", a spus acesta despre Ronaldinho, pe care speră să îl poată vedea jucând şi cu ocazia Mondialului din acest an.

„Este unul dintre cei mai puternici jucători pe care i-am văzut şi sper să îl văd şi la Cupa Mondială. Şi chiar dacă nu va fi convocat, el va continua să rămână unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor".

Despre şansele Argentinei, Maradona a fost rezervat, mulţumindu-se cu un statut neobişnuit pentru naţionala „ţării tangoului", acela de nefavorită.

„Ca să fim una dintre favorite, mai avem de muncit. Principalele canditate la câştigarea trofeului sunt cele care au fost mereu: Brazilia, Germania, Italia şi acum Spania. În comparaţie cu ele, cred că suntem undeva imediat sub ele, dar vom munci din greu să le prindem din urmă", a mai adăugat „El Pibe D'Oro".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite