Mano Menezes, demis. Naţionala de fotbal a Braziliei a rămas fără antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul tehnician al naţionalei de fotbal braziliene, Mano Menezes. FOTO Mediafax
Fostul tehnician al naţionalei de fotbal braziliene, Mano Menezes. FOTO Mediafax

Selecţionerul Braziliei, Mano Menezes, a fost demis de pe banca tehnică din funcţia pe care o deţinea din data de 24 iulie 2010.

Mano Menezes, antrenorul naţionalei de fotbal a Braziliei, a fost demis din funcţia sa vineri, conform presei braziliene. 

„Menezes nu mai este în funcţia de selecţioner“ a fost unul din titlurile date de presa sud-americană, tehnicianul fiind informat de schimbare de către preşedintele federaţiei, Jose Maria Marin.

În urmă cu doi ani, Menezes, care nu a fost prima opţiune a federaţiei braziliene, l-a înlocuit pe Carlos Dunga, acesta din urmă neobţinând rezultatele scontate. Cel mai mare reproş care i s-a adus lui Menezes a fost eliminarea selecţionatei sud-americane din sferturile Copei America 2011. 

Partida de debut pe banca tehnică a Braziliei a fost împotriva Statelor Unite ale Americii, fiind câştigată de către sud-americani cu scorul de 2-0. Ultimul meci pe care l-a condus a fost cel contra Argentinei, din cadrul turneului din Paraguay, partidă câştigată de brazilieni în urma executării loviturilor de departajare.

Numele viitorul selecţioner al Braziliei nu este încă public, însă directorul selecţionatelor braziliene, Andres Sanchez, a declarat că viitorul antrenor al naţionalei va fi un străin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite