Mandorlini, în criză de atacanţi cu Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrea Mandorlini, antrenorul CFR-ului, se confruntă cu serioase probleme de lot înaintea meciului cu Timişoara, programat duminică, la ora 20.00.

Tehnicianul campioanei are mari dificultăţi în a alcătui primul "unsprezece" pentru meciul cu Timişoara. Mandorlini  caută soluţii pentru ofensivă, după ce a reuşit să-şi "pună în cap" două dintre vârfuri, Cristi Bud şi Lacina Traore, iar pe Yssouf Kone nu-l poate folosi din cauza accidentării suferite de acesta în meciul cu Victoria Brăneşti.

Mandorlini l-a criticat public pe Cristi Bud în urmă cu o săptămână. A spus că este neumlţumit de forma sa şi de evoluţiile pe care le-a avut în meciurle de pregătire, lăsând să se înţeleagă faptul că nu va conta pe el.

Italianul s-a contrat dur şi cu Lacina Traore, chiar în timpul meciului din etapa trecută, cu Brăneşti. L-a introdus pe teren pe puştiul ivorian, pentru ca apoi să-l "pedepsească" pentru prestaţia slabă şi să-l scoată în repriza a doua. Traore a cedat nervos şi i-a adresat câteva cuvinte antrenorului. Conflictul a ajuns, cum era de aşteptat, la urechile şefilor, care-l vor amenda pe Lacina.

Mandorlini nu va putea conta nici pe Yssouf Kone. Acesta s-a accidentat la genunchi şi va sta pe bară minimum două luni.

Clujenii au rămas şi fără Paul Batin, fotbalist pe care l-au împrumutat, în urmă cu două zile, la Gaz Metan Mediaş.

Astfel, antrenorul Andrea Mandorlini îl are apt pentru meciul cu Timişoara doar pe croatul Saşa Bjelanovic, adus în această vară în Gruia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite