Mandorlini: "Am suferit în meciul cu Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Mandorlini spune că echipa sa a avut moment dificile în meciul din "Groapă"
Andrea Mandorlini spune că echipa sa a avut moment dificile în meciul din "Groapă"

Antrenorul italian al lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, spune că rezultatul de egalitate obţinut pe terenul lui Dinamo, în Cupa României, nu transformă echipa ardeleană în favorită la calificare.

"Nu ne avantajează rezultatul de egalitate, nici pe noi, nici pe Dinamo. În continuare ambele păstrează şanse egale pentru calificare. În acest meci am făcut şi lucruri bune şi rele şi rămâne să le analizăm. Am întâlnit o echipa puternică, cu jucători de valoare, am şi suferit, dar important e că până la urmă a fost un meci echilibrat. Ca şi în jocul din campionat am reuşit să revenim şi să egalăm. Au fost însă faze periculoase pe care le-au avut ei şi am reuşit în cele din urmă să nu mai primim alt gol. Greşeli există la fiecare echipă şi am făcut şi noi câteva azi, chiar şi la ultima fază când puteam primi gol", a spus Mandorlini.

Tehnicianul este optimist în privinţa şanselor echipei clujene de a face eventul: "O echipă de talia noastră sau a lui Dinamo trebuie să fie obişnuită să joace pe ambele fronturi. Sperăm că vom ajunge la final în ambele competiţii pe primul loc", a precizat Mandorlini.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite