Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Scholes. Vine de la Barcelona şi transferul e ca şi rezolvat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thiago evoluează la echipa mar a Barcelonei din 2009. FOTO: www.skysports.com
Thiago evoluează la echipa mar a Barcelonei din 2009. FOTO: www.skysports.com

Chelsea şi Manchester United au pierdut lupta pentru Lewandowski în faţa lui Bayern, dar „diavolii” se pot consola cu transferul lui Alcantara care e tot mai probabil.

Antrenorul Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp, a declarat ieri că super-transferul lui Robert Lewandowski pe care îl pregăteau Manchester şi Chelsea nu mai poate avea loc. Acesta a asigurat că polonezul va ajunge la Bayern după încheierea contractului actual, peste un an.

Atacantul de 24 de ani va fi a doua mutare importantă între cele două cluburi germane, Dortmund şi Bayern, după transferul mijlocaşului Mario Gotze, din această vară.

Englezii de la Manchester se consolează însă cu un alt transfer important; Thiago Alcantara. Mijlocaşul Barcelonei e la un pas de a semna contractul cu cei de la United, după discuţiile din această noapte. Surse apropiate jucătorului susţin că transferul pentru 20 de milioane de euro al lui Alcantara e la stadiul de rezolvare a ultimelor formalităţi.

Fostul său antrenor, Pep Guardiola, a declarat că ştie despre dorinţa spaniolului de a juca în Anglia. 

„Thiago e foarte încântat în legătură cu şansa de a juca în Premier League. I-a plăcut întotdeauna ideea”, a declarat antrenorul lui Bayern. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite