Manchester City şi Liverpool câştigă primele meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Atletico Madrid bifează un record negativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manchester City
Manchester City

Manchester City a câştigat pe teren propriu confruntarea din tur împotriva spaniolilor de la Atletico Madrid. În celălalt meci al serii, Liverpool a învins cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Benfica.

Manchester City şi-a menţinut poziţia de favorită pe tot parcursul meciului şi nu le-a dat nicio şansă de a se apropia de poarta apărată de Ederson, celor de la Atletico Madrid.

Madrilenii au înregistrat un record negativ în prima repriză a meciului din deplasarea de la City. A fost o repriză foarte dificilă pentru trupa lui Simeone care a stat doar în jumătatea proprie de teren. Manchester City a avut o posesie zdrobitoare de 70%. Atletico Madrid nu a reuşit să tragă niciun şut spre poartă sau pe poarta apărată de Ederson, bifând un record negativ. 

Este prima dată când formaţia spaniolă nu reuşeşte să tragă cel puţin un şut spre poarta adversă în prima repriză a unui meci din Liga Campionilor. Gazdele au tras de şase ori spre poarta apărată de Jan Oblak, dar niciodată nu i-au pus probleme. 

Unicul gol al meciului a venit în minutul 71 când Foden i-a pasat perfect între linii lui De Bruyne care a marcat cu un şut la colţul lung. 

În cealaltă partidă a serii, Benfica a primit vizita englezilor de la Liverpool. Formaţia antrenată de Jurgen Kloop a câştigat fără emoţii, scor 3-1 şi aşteaptă returul pe care îl va disputa pe teren propriu.

Robertson a deschis rapid scorul pentru oaspeţi în minutul 17. După doar 15 minute de joc Mane a dublat avantajul oaspeţilor. În repriza secundă Benfica a dat şanse de revenire în meci după reuşita lui Nunez din minutul 49. Cu doar 2 minute înainte de finalul partidei Luiz Diaz scapă singur cu portarul şi închide tabela de joc la scorul de 3-1 în favoarea celor de la Liverpool.

Miercuri au loc alte două partide din sferturile Ligii Campionilor. Chelsea primeşte vizita spaniolilor de la Real Madrid, în timp ce Bayern Munchen se deplasează în Spania la Villareal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite