Manchester City a pus pe masă oferta pentru Messi. Cât valorează cel mai bun fotbalist al planetei în viziunea şeicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
messi

Cotidianul Diario Sport, citat de AS, anunţă că Manchester City a pregătit o ofertă pentru aducerea lui Messi pe Etihad Stadium.

Potrivit sursei citate, City intenţionează să plătească pentru argentinian suma de 100 de milioane de euro.şi să cedeze alţi trei jucători, pe Bernardo Silva, Gabriel Jesus şi Eric Garcia.  

Această tranzacţie, dacă ar fi acceptată, ar permite grupării antrenate de Pep Guardiola să se încadreze în termenii regulamentului fair-play-ului financiar.

Deşi Barcelona susţine că înţelegerea actuală cu Messi este valabilă până în 2021, iar clauza de reziliere este de 700 de milioane de euro, situaţia contractuală este tulbure. Fotbalistul încearcă să se prevaleze de o altă clauză din contract, care i-ar permite ruperea unilaterală a înţelegerii, doar că, se pare, aceasta ar fi expirat la începutul lunii iunie.

Marţi seara, Messi a înştiinţat oficial, prin fax, clubul de intenţia sa de a pleca. Potrivit jurnaliştilor spanioli, Messi e atât de hotărât, încât nici nu va mai efectua vizita medicală, alături de lotul Barcelonei, în acest weekend. Şi nici nu va mai face vreo şedinţă de pregătire, alături de catalani! 

Lionel Messi a sosit la Barcelona în 2000, la vârsta de 13 ani, şi a evoluat la toate categoriile de vârstă lale clubului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite