„Mai greu, nu se putea!“ Dan Petrescu a vorbit în stilul caracteristic despre dubla CFR - Sevilla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, nemulţumit de rezultatul tragerii la sorţi de luni. Foto: Sport Pictures
Dan Petrescu, nemulţumit de rezultatul tragerii la sorţi de luni. Foto: Sport Pictures

Dan Petrescu nu a putut savura din plin revenirea pe primul loc al Ligii 1 din cauza tragerii la sorţi dezastruoase pentru 16-imile Europa League, care i-a scos în faţă FC Sevilla.

În acest sezon european, campioana României, CFR Cluj, a reuşit o performanţă remarcabilă în cea de-a doua competiţie inter-cluburi europeană, depăşind-o pe Lazio în grupe şi calificându-se mai departe, alături de Glasgow. Parcursul european al clujenilor, început în preliminariile Ligii Campionilor, nu devine însă deloc mai uşor: pe 20 şi 27 februarie 2020, CFR-ul va juca o dublă de foc cu Sevilla, meciul decisiv fiind în Spania.

”Vorbeam cu cineva din staff şi îi spuneam să nu cadă Salzburg sau Sevilla. Voiam Manchester United, voiam Arsenal. Voiam Malmo, voiam echipa aia din Austria (n.r. - LASK Linz), Espanyol. Dar am primit echipa care a câştigat Europa League de trei ori la rând. Am jucat acolo, mai greu de atât nu se putea. Aş fi vrut un adversar mai accesibil”, a spus cu năduf Dan Petrescu, după succesul în faţa Astrei.

Dan Petrescu a dat asigurări că va fi pe bancă la meciurile CFR Cluj - Sevilla, neavând intenţia de a pleca din Gruia.

Locul trei în La Liga în acest moment, Sevilla a fost una dintre echipele care chiar şi-a prioritizat prezenţa în Europa League, reuşind să câştige trofeul în 2006, 2007, 2014, 2015, 2016.

14 Meciuri a jucat deja CFR-ul în Europa în acest sezon, obţinând şapte victorii  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite