Lupu, în lacrimi după condamnarea la închisoare: A plâns în direct, în timpul emisiunii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănut Lupu (56 de ani) e genul de om care, din păcate pentru el, nu învată din greșeli. Pentru că, după cum arată istoricul problemelor sale la volan, el a continuat să conducă fără permis! Iar acum a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare! Având în vedere că Apelul său a fost respins, Lupu trebuie să meargă la închisoare. Pentru a doua oară, după cum Adevărul a explicat aici.

Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Plecat din țară cu familia, Lupu a fost prins la telefon de directorul Fanatik, Horia Ivanoivici. După ce a anunțat știrea condamnării lui Lupu la închisoare, jurnalistul a vorbit cu Lupu în cadrul emisiunii sale online, Fanatik SuperLiga. Aici, Lupu a ținut să precizeze că, potrivit legii, va sta după gratii „doar“ 3 luni și jumătate sau 4 luni, cel mult. Apoi, pe măsură ce discuția a înaintat, Lupu a fost copleșit de emoții și, la un moment dat, a început să plângă în timpul emisiunii!

Ce a spus Dănuț Lupu la Fanatik SuperLiga?

*Toată lumea face o treime (n..r. – din pedeapsă). O să fac undeva pe la 3 luni și jumătate - 4 luni. Legea așa spune, o treime. Nu cred că am o faptă în care să zici că am făcut cine știe ce.

*Duminică, mă vor lua de la aeroport (n.r. – la revenirea în țară). Cred că din momentul în care s-a dat sentința, ai 8 ore sau 6 ore să te predai. Mă duc la frontieră și predau pașaportul. Eu am avut o vorbă: nici la dușmani nu le doresc să ajungă la pușcărie! Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie. O să o las pe soție să plece înainte și eu o să vin ultimul în țară.

*Sunt cam singurul fotbalist din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică. Câteodată și oamenii mari mai plâng. (n.r. plânge la telefon).

*Nu prea am răspuns la telefon. Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc tuturor celor care mă încurajează (n.r. a continuat să plângă).

INTERVENȚIA LUI LUPU ÎN CADRUL EMISIUNII FANATIK SUPERLIGA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite