Dănuț Lupu intră în închisoare pentru a doua oară: Motivul condamnării sale cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuț Lupu a fost un fotbalist cu un talent uriaș de care, din păcate, și-a cam bătut joc, având o viață dezordonată. Ceea ce s-a văzut și după retragerea sa din activitate. Pentru că Lupu a luat foarte multe kilograme în plus și, suferind de obezitate, a fost doborât de COVID-19, fiind la un pas de moarte, în noiembrie 2020.

Dănuț Lupu va fi închis, din nou, de această dată la vârsta de 56 de ani
Dănuț Lupu va fi închis, din nou, de această dată la vârsta de 56 de ani

Dacă a trecut cu bine peste problemele de sănătate și chiar a și slăbit puțin, nu la fel au stat lucrurile în ceea ce îl privește pe șoferul Dănuț Lupu. Care a fost prins la volan, conducând fără permis! Din acest motiv, a și fost condamnat la închisoare la 7 luni și zece zile. Prima decizie s-a dat în luna iunie. A urmat Apelul făcut de Lupu. Care a fost respins acum. Ceea ce înseamnă că fostul fotbalist trebuie să meargă la o secție de poliție pentru a se preda! În caz contrar, Lupu va fi ridicat de polițiști.

A vrut să se sinucidă în Grecia

E pentru a doua oară când Dănuț Lupu va intra în închisoare. Când era jucător activ în Grecia, el a stat două luni după gratii. Ulterior, în decembrie 2020, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“, Lupu a mărturisit că a vrut să-și pună capăt zilelor, când era închis în Grecia!

Am făcut două luni și jumătate de închisoare. Am luat un pumn de pastile, am încercat să mă otrăvesc! Nu e legendă. Am vrut să mă otrăvesc și am stat o săptămână intubat în spital. S-a speriat și Vardinoianis (n.r. – patronul clubului Panathinaikos) atunci, când a văzut că am luat-o cu capul. Mi-a trimis un avocat că mă scoate din arest dacă semnez o hârtie în alb. Era că renunț la toate pretențiile financiare. Aveam încă 3 ani de contract. Totul a fost ca să nu-mi mai dea banii. N-am vrut să semnez, a venit soția la mine... Până la urmă am semnat-o la ora 2 și la 2 jumate mi-au dat drumul din penitenciar!“, a povestit Lupu.

14

selecții a adunat Dănuț Lupu în naționala României, în perioada 1989-1998.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite