Luptătorii craioveni se pregătesc de noi Gale de K1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptătorii de K1 din Bănie au participat recent la un stagiu de pregătire la Herculane, care a adunat toate cluburile din zona sud-vest, şi care a fost condus de Alin Fălcuşan, preşedinte al departamentului de  thai-kickboxing din cadrul Rederatiei Române de Unifigh. Acesta a fost ajutat de craioveanul Ionuţ Pucă, secretarul departamentului nou înfiinţat.

Nouă sportivi din Craiova, de la cluburile Power Gym (antrenor Ionuţ Pucă) şi Tiger (antrenor Cosmin Obritenschi) au luat parte la acest stagiu care a avut ca scop pregătirea celor în cauză pentru competiţiile de amatori şi de profesionişti care urmează.

Pe lângă aspectele tehnice ale acestui stagiu, în cadrul reuniunii de la Herculane s-au pus la punct şi detaliile privind viitorul nou-înfiinţatului departament de thai-kickcboxing, care îi are ca membri fondatori pe Alin Fălcuşan (Knockdown Timişoara) - preşedinte, Alin Panaite (Respect Gym Bucureşti) - director coordonator, Ionuţ Pucă (Power Gym Craiova) - secretar şi Mihai Constantin Lasenco (preşedintele Federaţiei Române de Unifight).

Din anul următor vom putea prezenta un calendar competiţional pentru acest departament cu regulament K1, atât pentru copii, cât şi pentru juniori şi seniori, urmând ca vârfurile să ne reprezinte la campionatele europene şi mondiale de amatori, pe deoparte, iar, pe de alta, aceste vârfuri vor fi cele care ne vor reprezenta în galele profesioniste RFC şi Local Kombat“, a precizat Ionuţ Pucă.

Acesta a mai menţionat că „pentru îmbunătăţirea liniei şi ridicarea nivelului tehnic şi tactic al spotivilor“ se va organiza, în prima jumătate a anului 2011, un stagiu naţional de pregătire avându-l ca coordonator pe cunoscutul luptător K1 Remy Bonjasky.

Prima competiţie la care vor urca în ring luptătorii craioveni va avea loc la Hunedoara, unde se pregătesc câteva meciuri revanşă.

image

Primul va fi la categoria grea, între craioveanul Cristi Tănase (Power Gym) şi Andrei Sălăjan (Galdiator Hunedoara), olteanul câştigând prin KO meciul din Bănie, din urmă cu o lună (foto sus).

La fel de spectaculos se anunţă şi meciul lui Marian Şerban (67 kg), care revine în ring după trei luni şi care, în cazul unei victorii, va merge la Gala profesionistă „Gladiatorii“, unde se va bate cu Emanuel Vintila (Knockdown Timişoara), sportiv ce deţine patru victorii, toate prin KO.

Şi micuţul Enzo Mincă va avea parte de un meci revanşă în faţa unui luptător de la Gladiator’s Deva, pe care l-a învins la competiţia K1 copii, „Cupa Olteniei“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite