Lupescu, dezamăgit de plecările lui Torje şi Marica la Konya: ce îşi doreşte pentru doi fotbalişti care au eşuat în Occident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica a fost primit ca o mare vedetă la Konyaspor
Marica a fost primit ca o mare vedetă la Konyaspor

Doi dintre cel mai bine cotaţi internaţionali români au ajuns în această vară la Konyaspor, locul 11 la ultima ediţie din campionatul turc. Cele două mutări i-au supărat pe Lucescu şi pe Lupescu.

Ciprian Marica a devenit coleg cu Gabriel Torje într-o echipă mediocră. Singurul aspect pozitiv al transferului e faptul că, după un an de absenţă, vârful de 28 de ani a reintrat în Clubul Milionarilor în euro al jucătorilor din România.

Când a aflat de plecarea fostului său elev la Konyaspor, Mircea Lucescu a avut o reacţie sinceră la Dolce Sport: „Asta e valoarea fotbalului românesc în momentul de faţă. Marica ar fi trebuit să stea lângă mine, să fi jucat şi acum la o echipă precum Şahtior. Dar fiecare îşi organizează viaţa aşa cum vrea“.

La fel ca şi Mircea Lucescu, fostul internaţional, Ionuţ Lupescu, s-a arătat şi el dezamăgit de faptul că Torje şi Marica au ajuns la Konyaspor.

„E păcat că nu au reuşit să joace în vest, dar până la urmă e important să şi joace meci de meci, ceea ce nu s-a prea întamplat cu mulţi în vest. Deocamdată, dacă asta e situaţia, asta e valoarea, nu avem ce face, important e ca jucătorii să vină cu plăcere la echipa naţională şi au o posibilitate să îşi crească aşa din nou cota“, a declarat Lupescu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite