Lumea tenisului e la picioarele Simonei Halep! Patru noi premii pentru liderul WTA la sfârşitul anului 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep termină al doilea an consecutiv pe primul loc în lume, după un an 2018 în care a realizat cele mai importante performanţe din carieră.

Prestigioasa revistă Tennismash şi-a anunţat opţiunile pentru cele mai valoroase performanţe şi, conform tenisite.info, Simona Halep a fost distinsă cu locul 1 la patru categorii.

1. Simona a fost considerată cea mai valoroasă jucătoare a sezonului

"A fost singura jucătoare care a disputat două finale de Mare Şlem, câştigând una dintre ele, a încheiat anul cu mai mult de 1000 de puncte faţă de locul 2 în clasamentul WTA. Un sezon extrem de consistent şi de mulţumitor"

2. Simona a fost protagonista celei mai frumoase partide a sezonului: semifinala Australian Open 2018, Simona Halep – Angelique Kerber 6-3, 4-6, 9-7 

"Halep nu şi-a pierdut niciodată cumpătul şi a continuat să lovească, fiind conştientă că trebuie să câştige de 5 ori un punct în faţa apărării miraculoase a lui Kerber"

3. Simona a avut cea frumoasă ţinută pe teren, la Australian Open:

"Într-o lume dominată de sponsorizări şi brand-uri, felul în care Simona Halep a jucat la Australian Open, într-o rochie roşie fără logo, ieftină, pe care o comandase pe un site oarecare chinezesc, nu poate fi depăşit de niciun alt echipament"

4. Simona a avut cea mai productivă relaţie jucător – antrenor

"Realizarea lui Cahill de a o ajuta pe româncă să treacă linia de finiş în calitate de învingătoare la un turneu de Mare Şlem a fost una uriaşă, la fel ca aceea de a o ghida pe locul 1 WTA, spre sfârşitul sezonului 2017"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite