Luis Enrique, discurs bizar la PSG. „În 12 zile s-ar putea să fim cu toții morți”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSG a trecut peste remiza cu Brest de săptămâna trecută și a câștigat în deplasare cu Strasbourg, 2-1, în deschiderea etapei a 20-a din Ligue 1.

Luis Enrique ia lucrurile pas cu pas. Foto EPA EFE
Luis Enrique ia lucrurile pas cu pas. Foto EPA EFE

Mbappe a ratat un penalty în minutul 7, dar a deschis scorul după o jumătate de oră. Asensio a punctat pntru 2-0 imediat după pauză, iar gazdele au înscris prin Bakwa în minutul 68. PSG a ținut de scor până la final și a obținut o victorie importantă, care îi dă liniște înaintea perioadei foarte aglomerate care urmează.

Pentru parizieni urmează 3 meciuri pe teren propriu: cu Brest, în Cupa Franței, cu Lille, în Ligue 1 și cu Real Sociedad în manșa tur a optimilor Champions League. Luis Enrique a fost întrebat dacă se gândește deja la duelul cu formația bască din competiția europeană, dar a oferit un răspuns foarte ciudat, explicând că pentru el nu există momentan decât partida cu Brest.

"Peste 12 zile s-ar putea să fim toți morți. Ei bine, sper că nu se va întâmpla, dar Liga Campionilor nu mă interesează acum. Ceea ce mă interesează este meciul cu Brest din Cupă. Viitorul nu există în fotbal, cu atât mai mult la un nivel înalt. Mă gândesc doar la meciul cu Brest. E o finală pentru noi", a spus Luis Enrique, citat de RMC Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite