Lucescu devine apărătorul lui Becali: „Nu înţeleg de ce lumea se ia de el!“. Pe cine dă vină pentru decăderea echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care e evident că amatorismul instaurat de Becali la FCSB a distrus acest club, „Il Luce“ are o cu totul altă viziune.

FCSB a ajuns o echipă care a încheiat socotelile cu cupele europene în luna august, când alte formaţii nici n-au intrat în competiţie, şi a ieşit din lupta pentru titlu după doar şapte etape.

E rezultatul unui haos de nedescris la un club unde rolul antrenorului a dispărut, iar patronul vrea să stabilească formula de echipă şi să facă şi schimbările. Deşi lucrurile sunt evidente, într-o intervenţie la Pro X, Mircea Lucescu i-a luat apărarea lui Becali şi a dat vina pe...Armată!

Ce a spus Mircea Lucescu?

*Nu înţeleg de ce se ia lumea de Gigi. Eu m-aş lua de generalii de Armată, care l-au scos pe Becali din Ghencea, l-au privat de suporteri. Dispare un brand extrem de important pentru istoria fotbalului românesc, cum e Steaua.

*Soluţia va fi să se împace Gigi Becali cu Armata şi să se reîntoarcă acolo unde îi e locul, în Ghencea. Sper ca atunci când noul stadion e gata, FCSB să întoarcă în Ghencea. Asta e soluţia, să se împace Gigi Becali cu generalii. Acum, nu peste cinci ani.

*Nu, n-a fost o ofertă (n.r. – pentru el din partea lui Becali). Gigi mi-a zis dacă există vreo posibilitate să colaborăm. I-am zis: <<Băi, Gigi, nu se poate. Dar, dacă vrei să te ajut cu un sfat...>>. Pe toate echipele pot să le ajut cu sfaturi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite