Lucescu, aniversare emoţionantă: Un jurnalist i-a scris cel mai frumos mesaj cu ocazia împlinirii a 77 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lucescu

La o zi după o performanţă europeană importantă, calificarea Dinamo Kiev în turul III preliminar al Ligii Campionilor, Mircea Lucescu şi-a sărbătorit şi ziua de naştere.

Mircea Lucescu e neobosit şi de neînvins şi la 77 de ani! De acest lucru tocmai s-au convins turcii de la Fenerbahce pe care i-a eliminat, în mod dramatic, la ei acasă, după cum Adevărul a scris aici. Dar şi jurnalistul Daniel Nanu, cel care îl însoţeşte pe „Il Luce“ la meciurile sale importante, pentru că scrie o carte despre cariera şi viaţa marelui antrenor. 

Tocmai de aceea, cu ocazia zilei de naştere a tehnicianului, Daniel Nanu i-a dedicat pe Facebook un mesaj cu adevărat emoţionant.

Ce a scris Daniel Nanu?

LA MULŢI ANI, MIRCEA LUCESCU!

*Alaltăieri a aşternut liniştea peste malul asiatic al unui oraş cât o ţară. Ieri şi-a luat echipa şi a călătorit în Anglia, adică dintr-un capăt la altul al Europei. 99 de antrenori din 100 ar fi decretat zile libere . Al 100-le e Mircea Lucescu. Astăzi împlineşte 77 de ani. Îi va sărbători aşa cum ştie, printr-un meci de fotbal, un amical cu Everton... 

*Când a început războiul, 99 de antrenori din 100 ar fi spus pas. Al 100-lea e Mircea Lucescu. Şi-a luat jucătorii şi familiile lor de la Kiev la Bucureşti şi a început să le caute apartamente ca un agent imobiliar, având alături pe neobositul Mauru Mugur Onofrei, pe care l-a şi lăudat în faţa echipei după marea calificare cu Fenerbahce. Apoi a mers să joace peste tot meciuri de pregătire, să demonstreze cu o echipă în pribegie că fotbalul merge mai departe. 

*Azi, Mircea Lucescu împlineşte 77 de ani. În urmă cu două luni, Universitatea Constantin Brâncuşi din Tg Jiu i-a acordat titlul Doctor Honoris Causa. La invitaţia lui Horaţiu Gorun, preşedintele Senatului  instituţiei, am ţinut un discurs. "Îmi amintesc o declaraţie mai veche a domnului Mircea Lucescu: Sunt produsul voinţei mele de a reuşi în viaţă ". Aţi reuşit, Nea Mircea!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite