LPF a realizat echipa ideală a celor mai promiţători tineri din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivan şi Nedelcearu, doi tineri de viitor
Ivan şi Nedelcearu, doi tineri de viitor

O echipă ideală a celor mai tineri fotbalişti din primul eşalon fotbalistic al ţării a fost realizată de revista oficială a LPF.

La finalul sezonului regulat, LPF a realizat echipa ideală sub 21 de ani a Ligii 1 Orange.

PORTAR

Laurenţiu Brănescu (FC Dinamo / 22 ani / 17 jocuri) – Aflat la primul său sezon în Liga 1 Orange, portarul "roş-albilor" a avut în multe momente prestaţii lăudabile. Titular incontestabil până la accidentare!

 FUNDAŞI

Răzvan Hodorogea (FC Viitorul / 21 ani / 14 jocuri) – Capabil să acopere mai multe posturi pe teren, când a fost tri­mis în joc s-a achitat excelent de sarcinile trasate. A marcat şi un gol, primul în Liga 1 Orange.

Răzvan Horj (CFR Cluj / 21 ani / 19 jocuri) – Debutant pe prima scenă, maramureşeanul a prins 19 meciuri în sezonul regulat, din­tre care 13 integralist. De remar­cat plasamentul excelent.

Ionuţ Nedelcearu (FC Dinamo / 20 ani / 24 jocuri) – A devenit om de bază în defen­siva bucureştenilor. A marcat şi primele lui goluri în campionat, trei la număr. De asemenea, a prins de şase ori echipa etapei.

Steliano Filip (FC Dinamo / 22 ani / 21 jocuri) – Deşi are doar 22 de ani, a depăşit 100 de meciuri în Liga 1 Orange, toate în tricoul "roş-albilor". În sezonul regulat 2016/2017 a fost inclus de patru ori în echipa etapei.

MIJLOCAŞI

Cristi Bărbuţ (Poli Timişoara / 21 ani / 23 jocuri) – A impresionat în sezonul regulat prin viteză. Un gol, trei pase decisive, două penalty-uri obţinute şi patru prezenţe în echipa etapei sunt cifrele sale.

Răzvan Marin (FC Viitorul / 20 ani / 20 jocuri) – Evoluţiile formidabile i-au adus transferul la Standard Liege! Patru goluri, două assist-uri, un penalty obţinut şi şase prezenţe în echipa etapei.

Ovidiu Popescu (FCSB / 23 ani / 18 jocuri) – A devenit în scurt timp om de bază la FCSB, confirmând astfel aşteptările celor care au crezut în calităţile sale. Imbatabil în duelurile fizice.

Carlo Casap (FC Viitorul / 18 jocuri / 18 ani) – Un fotbalist cu calităţi fantas­tice. În sezonul regulat a marcat de 4 ori, a dat o pasă decisivă şi a scos un penalty. Are o medie de cinci driblinguri pe meci.

ATACANŢI

Andrei Ivan (CS U Craiova / 20 ani / 24 jocuri) – “Perla” Craiovei a strălucit în sezonul regulat, unde a fost cel mai bun marcator al “alb-albaştrilor”, şase goluri înscrise. A obţinut şi patru penalty-uri.

Alexandru Păun (CFR Cluj / 21 ani / 19 jocuri) – Un jucător cu o tehnică foarte bună. Remarcabil în a doua parte a sezonului regulat, când evoluţiile sale au ajutat CFR-ul să prindă un loc în play-off.

ANTRENOR
Gheorghe Hagi (FC Viitorul / 52 ani)
– Dacă vorbim de tineri, nu există un antrenor mai potrivit să-i conducă, să-i inspire şi să-i lan¬seze spre marea performanţă. Un idol şi un profesor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite