Loți Boloni, cu un pas în Ligue 1. Rezultate perfecte pentru Metz, care e la mâna ei pentru promovare

0
Publicat:

Laszlo Boloni (70 de ani) a reușit imposibilul și a dus-o pe Metz pe loc de promovare în prima divizie a Franței. Victoria cu Sochaux (1-0) și înfrângerea lui Bordeaux cu Annecy (0-1) au urcat echipa românului pe locul 2 în Ligue 2. Ambele formații au câte 69 de puncte, însă golaverajul este în favoarea echipei antrenate de tehnicianul român.

Loti Boloni își poate vedea visul cu ochii, etapa viitoare. Foto EPA EFE
Loti Boloni își poate vedea visul cu ochii, etapa viitoare. Foto EPA EFE

La finalul celor 90 de minute, Ladislau Boloni s-a arătat foarte mulțumit de rezultatul final, dar și de faptul că echipa sa este la un pas de Ligue 1.

"Cu cât zilele trec, cu atât presiunea este mai mare. Fiecare detaliu este important. Am câștigat un meci dificil împotriva unui adversar de nivel înalt, în ciuda faptului că traversa o formă slabă. A fost foarte dificil, putem spune acum că cea mai grea parte a trecut, însă în fotbal orice este posibil.

Meci cu Bastia în ultima rundă

Astăzi suntem foarte fericiți, însă dacă pierdem din vedere obiectivul nostru se poate întâmpla orice. Cred că eforturile noastre pentru a o depăși pe Bordeaux și de a urca pe locul secund au fost extraordinare, mai ales într-un campionat atât de obositor precum cesta.

Așteptăm cu emoție următorul meci și vom face tot posibilul pentru a fi bine la momentul respectiv. Nu vom aștepta alte lucruri în afara celor pe care le vom face noi individual și colectiv", a spus Laszlo Boloni, după meci, potrivit MaLigue2.

În ultima etapă, Bordeaux joacă acasă cu Rodez, în timp ce Metz are meci mult mai greu, cu Bastia. Formația lui Loți Boloni trebuie să obțină același rezultat cu rivala pentru a promova în Ligue 1. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite