Liverpool, favorită. Real Madrid, prima şansă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karim Benzema
Karim Benzema

E greu să pariezi pe cine va câştiga finala dintre Liverpool şi Real Madrid, meci care va avea loc azi de la ora 22.00 pe „Stade de France” în Paris.

Dacă te uiţi la numărul de trofee pe care le-au ridicat deasupra capului spaniolii, 13 (faţă de şase în dreptul britanicilor), atunci ei par a fi câştigători, dacă revezi meciul din 2018, atunci când englezii au pierdut Liga în faţa madrilenilor (1-3), atunci tot Real pare că va ieşi victorioasă din înfruntarea cu Liverpool.

Cu toate astea, englezii sunt încrezători, aşa de încrezători că declaraţiile lor au iritat tabăra ibericilor. „Sunt entuziasmat înaintea finalei, am vrut să jucăm meciul pentru trofeu cu Real Madrid. Asta pentru că am pierdut în 2018. Atunci a fost o zi tristă pentru noi şi cred că acum este vremea revanşei. Sunt sigur că va fi un meci greu, dar cred că avem şanse bune mai ales dacă o să ne concentrăm pe jocul nostru”, a spus Mohamed Salah. Nu numai jucătorii de la Liverpool simt că vor câştiga finala, ci şi casele de pariuri care merg pe mâna englezilor, trupa lui Jürgen Klopp având o cotă mai bună decât Realul.

Părerea egipteanului nu a rămas fără răspuns, cel care i-a dat replica fiind Karim Benzema, omul care deschidea scorul în finala din 2018, în minutul 51. „Au prea multă încredere în ei cei de la Liverpool. Poate se consideră deja câştigători sau poate cred că Real Madrid nu mai este la fel de bună, că a devenit peste noapte o formaţie de eşalonul doi. Cred că se consideră favoriţi. Ei pot spune orice doresc, dar vom vedea pe teren”, a precizat francezul.

„Sunt favoriţii clari, cu toată experienţa pe care o au. Şi noi suntem mai buni decât eram înainte, dar nu ne putem compara cu Real. Am fost trişti în 2018, însă acum ne dorim să mergem în Franţa şi să încercăm să câştigăm”, a fost părerea tehnicianului „cormoranilor”, Jürgen Klopp. „Ne aşteaptă o adversară uriaşă. Suntem obişnuiţi. Va fi un meci fantastic de fotbal”, a precizat antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti.

Cele două super-echipe, care au împreună 19 titluri Champions League, s-au mai întâlnit de două ori în ultimul act al celei mai tari competiţii europene. Prima finală, câştigată de „cormorani” (1-0), a avut loc în 1981, tot la Paris, pe „Parc de Princes”. Madrid şi-a luat revanşa în 2018, impunându-se în finala de la Kiev cu 3-1. 

Liverpool – Real Madrid, 28 mai, ora 22.00

Stade de France

Pe: Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite