Litex Loveci:  “Steaua va plăti o penalitate mare pentru Reghecampf”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Steaua va achita clubului Litex Loveci o penalitate mare pentru serviciile antrenorului Laurenţiu Reghecampf, a anunţat, într-un comunicat, conducerea grupării bulgare.

"Despărţirea de Reghecampf este un fapt, dar mai implică anumite detalii. Vom acţiona în mod civilizat şi european, fără scandal şi pe un ton onest. Cei de la Steaua sunt conştienţi de situaţie, noi ne vom apăra interesele până la capăt şi vom cere compensaţii. Vom anunţa ulterior cine va conduce echipa la meciurile cu Ludogoreţ şi cu Levski", se arată în comunicatul clubului Litex, cu care Reghecampf este sub contract.

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că noul antrenor al echipei este Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul, care a preluat-o pe Litex Loveci din luna august, a mai pregătit Steaua în perioada 2012-2014, câştigând campionatul României în cele două sezoane. El îl înlocuieşte la Steaua pe Nicolae Dică, antrenorul care a pregătit partida cu ASA Târgu-Mureş după demisia lui Mirel Rădoi, a relatat Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite