Lionel Messi, umilit cu 6-0 de echipa lui Ronaldo. Cine a marcat golul sezonului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arabii au vrut să dea o nouă lovitură de imagine cu un duel Messi - Ronaldo, dar nu prea le-a ieșit. Starul portughez nu a jucat deloc, iar argentinianul a fost trimis pe teren abia în minutul 83. A fost totuși spectacol la Riad, gazdele zdrobind formația americană cu 6-0.

În lipsa celor două staruri, a ieșit la rampă Aymeric Laporte, care a marcat golul sezonului. Franco-spaniolul a înscris fabulos pentru Al Nassr, din propria jumătate de teren. Fostul fotbalist de la Manchester City l-a surprins ieșit din poartă pe goalkeeper-ul de la Inter Miami și l-a învins pe acesta dintr-o lovitură liberă executată din propria jumătate de teren. Momentul a fost savurat de Cristiano Ronaldo, care a celebrat golul într-un mod extrem de entuziast.

Lionel Messi, meci de coșmar la Riad. Foto Inter Miami
Lionel Messi, meci de coșmar la Riad. Foto Inter Miami

Starul lusitan a urmărit această partidă din tribune din cauza unei accidentări ușoare suferite recent, în vreme ce, din același motiv, rivalul său Lionel Messi a fost doar rezervă în acest joc, fiind introdus pe teren în minutul 83, când scorul era deeja 6-0, în timp ce foștii săi coechipieri de la Barcelona, Jordi Alba, Sergio Busquets și Luis Suarez, au fost cu toții titulari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite