Liga I: Steaua - Viitorul 2-0, al 11-lea meci la rând dintre cele două echipe încheiat cu o victorie roş-albastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua s-a impus cu 2-0 în partida de acasă cu Viitorul, câştigând al 11-lea meci consecutiv în faţa echipei lui Hagi.

Din mai 2013, când Viitorul a bătut cu 5-2 în Ghencea, partidă care a fost catalogtă ca aranjată, echipa condusă de Hagi, din postura de manager sau de antrenor, nu a reuşit să mai scoată nici măcar vreun punct cu Steaua.

Duminică seara, pe Arena Naţională, Steaua a învins cu 2-0, cun gol marcat de Boldrin din penalty şi un altul de Momcilovici, ambele în prima repriză.

Minutul 17, 1-0: Boldrin a transformat penaltiul acordat de arbitrul George Găman pentru un fault în careu comis de Brandan asuprea lui Popa.

Minutul 22, 2-0: Popa a centrat din partea stângă, balonul a fost deviat de un fundaş advers, portarul Rîmniceanu a respins în faţă şi Momcilovici a înscris din 3 metri.

Steaua Bucureşti: Niţă - Ov. Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovici - Achim (Aganovici '50, Toşca '75), Muniru (Bourceanu '49) - Enache, Boldrin, De Amorim - Ad. Popa. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Hodorogea, Brandan (Cr. Ganea '34), Ţîru, Boli - R. Marin, Nedelcu, Purece - Chiţu, Iancu (Al. Stoica '46, Cicâldău '72), Fl. Coman. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite