Liga a omologat stadionul Ion Oblemenco. Ştiinţa poate să joace la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână de la prima inspecţie a arenei Ion Oblemenco, Liga a trimis din nou un reprezentant pentru a vedea dacă oltenii s-au achitat de sarcinile impuse pentru ca Universitatea să poată juca la Craiova.

O comisie formată din Mircea Călin, referent la Departamentul Competiţii din cadrul LPF, prefectul Doljului, Eugen Georgescu, generalul Ion (Jandarmerie) şi Nicu Braun (din partea DJS), a vizitat stadionul, iar, la final, şi-a dat acordul pentru ca arena Ion Oblemenco să-i găzduiască din nou pe alb-albaştri.

Valentin Alexandru, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, ceruse joia trecută ca până astăzi stadionul să arate de nivelul Ligii I şi din punct de vedere estetic, pentru că în rest totul era OK.

Au mai existat unele mici inadvertenţe, dar s-a stabilit ca ele să fie rezolvate până la viitorul meci de acasă, cel cu Sportul Studenţesc, de la sfârşitul lunii. S-a semnat şi un protocol, aşa că Universitatea poate juca la Craiova“, a precizat Vicenţiu Neagoe, ofiţerul de presă al clubului din Bănie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite