Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger s-au logodit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul britanic de Formula 1, Lewis Hamilton, s-a logodit cu cântăreaţa Nicole Scherzinger, solistă a trupei Pussycat Dolls, după o relaţie de patru ani, informează Daily Mail, citându-l pe tatăl artistei.

Speculaţiile privind căsătoria pilotului Lewis Hamilton, în vârstă de 26 de ani, cu Nicole Scherzinger, în vârstă de 32 de ani, s-au intensificat după ce Alfonso Valiente, tatăl cântăreţei, a dezvăluit că cei doi sunt logodiţi. "A durat patru ani, dar acum Nicole şi Lewis sunt logodiţi", a declarat Alfonso Valiente, pentru săptămânalul Mail on Sunday. Valiente, care nu a vorbit niciodată în mod public despre celebra lui fiică, a admis de această dată că îl numeşte pe Lewis Hamilton "viitorul meu ginere".

Alfonso Valiente, în vârstă de 52 de ani, s-a despărţit de Rosemary, mama lui Nicole, pe când starul avea şase ani, dar a rămas apropiat de fiica lui.
"Ştiţi despre cererea în căsătorie? Da, ei sunt logodiţi", a dezvăluit Alfonso Valiente. "Viitorul meu ginere este cu adevărat o persoană foarte drăguţă, cu picioarele pe pământ. Toată familia mea îl place", a mai spus Alfonso Valiente.

Valiente a spus că l-a cunoscut pe Hamilton vara trecută când cuplul a petrecut o săptămână în insula Oahu. "Este sincer. El şi fiica mea par fericiţi împreună. Lewis este un băiat foarte bun", a mai spus Valiente. Totuşi, contactat de Mail on Sunday, purtătorul de cuvânt al pilotului Lewis Hamilton, Simon Olivera, a negat informaţiile potrivit cărora celor două vedete s-ar fi logodit.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au întâlnit prima oară la MTV Europe Awards în Munchen, în noiembrie 2007. Nicole a fost alături de Lewis atunci când britanicul a devenit campion mondial, în 2008, şi l-a însoţit de nenumărate ori la Grand Prix-uri de Formula 1.

În ianuarie 2010, cei doi au anunţat că s-au despărţit. "Au decis să meargă pe drumuri diferite. Vor să se concentreze asupra carierei şi vor rămâne prieteni buni", a declarat atunci un purtător de cuvânt al celor doi. Ulterior, cele două staruri au reluat relaţia.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite