Legendarul Pele crede că Spania este cea mai bună naţională din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pele vede Spania cea mai bună echipă naţională din lume FOTO Mediafax
Pele vede Spania cea mai bună echipă naţională din lume FOTO Mediafax

Fostul jucător brazilian Pele a urmărit cu interes evoluţiile naţionalei Spaniei din ultimii ani, fiind de părere că echipa antrenată de Vicente del Bosque nu are egal în acest moment la nivel internaţional.

Legendarul Pele crede că la ora actuală naţionala Spaniei este cea mai bună din lume, dar consideră că ibericii nu vor câştiga Cupa Mondială 2014 din Brazilia. „Nu ştiu ce va face Spania la Campionatul Mondial din 2014, dar astăzi este cea mai bună naţională din lume”, a spus Pele, conform site-ului www.goal.com.

Fostul mare jucător brazilian a adăugat că a început să urmărească evoluţiile Spaniei de la Euro 2008, turneu final câştigat de naţionala iberică. Pe deasupra, Pele crede că succesul spaniol se datorează coeziunii jucătorilor iberici şi nu jocului individual făcut de vedetele lui del Bosque.

„Admir această echipă, pe care am început s-o urmărescu cu cinci sau şase ani în urmă. În toţi aceşti ani, Spania a jucat foarte bine. Au o echipă foarte bună bazată nu neapărat pe jucători individuali”, a mai spus Pele.
„Fără îndoială, Spania va fi una dintre cele mai bune echipe de la Cupa Mondială din Brazilia şi cred că dacă nu vor avea jucători accidentaţi, atunci vor avea şanse mari la trofeu. Spania este una dintre cele mai organizate echipe din lume”, a conchis Pele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite