Legendarul Mats Wilander vede o mare surpriză în meciul Halep – Buzărnescu: de ce crede în victoria lui „Miki“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: GettyImages
FOTO: GettyImages

Suedezul de 54 de ani are şapte titluri de Grand Slam în palmares şi singurul turneu major pe care nu l-a câştigat e cel de la Wimbledon. Acum, el revine an de an la All-England Club în calitate de analist Eurosport.

În mod normal, un meci între Halep (7 WTA) şi Buzărnescu (53 WTA) nu poate avea decât un deznodământ la cum se prezintă cele două jucătoare în acest sezon: victoria Simonei!

Iar asta pentru că, deşi a trecut de turul I la Wimbledon, „Miki“ e într-o criză prelungită de aproape un an, de când s-a accidentat la 8 august 2018, la Rogers Cup. De atunci, Buzărnescu a adunat doar opt victorii! Chiar şi aşa însă, Mats Wilander crede că, miercuri, în turul II de la Wimbledon, sportiva de 31 de ani poate da lovitura în duelul cu fostul lider mondial.

Ce a spus Mats Wilander la Eurosport?

*Dacă ar fi să spui că Mihaela o poate învinge pe Simona, atunci aici, la Wimbledon, s-ar întâmpla, mai ales că Halep a avut câteva momente dificile cu glezna stângă. Am putea spune că presiunea e pe Simona Halep, iar ea se poate reduce în funcţie de cât de apropiate sunt cele două. Dacă sunt foarte bune prietene, atunci presiunea va fi una foarte mare şi cea mai bună va învinge. Dacă nu sunt prietene apropiate, atunci presiunea va fi pe Simona. 

*Le vom vedea pe Simona, cea mai de succes tenismenă a României, şi Buzărnescu, care a avut parte de o carieră grea, dar care e o stângace periculoasă, care loveşte mingea puternic. Eu cred că totul se va reduce la bătălia psihologică dintre ele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite