Le-a fost milă de Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii au irosit mai multe ocazii monumentale, dar şi un penalty, parcă nedorind să mai dea o lovitură unui adversar şi aşa măcinat de luptele interne. Cristi Constantin a fost campionul ratărilor, reuşind „performanţa“ de a nu da gol cu poarta goală! Vali Badea a ţintit bara de la „11“ metri.

Fără Prunea pe bancă, dar cu „petrecăreţul" N'Doye şi cu „răzvrătitul" Alexe reveniţi printre titulari, „câinii" au început meciul cu gândul de a şterge măcar parţial cu buretele scandalurile din ultimul timp. Niculescu putea deschide repede scorul, dar şutul său din lovitură liberă a căzut în faţa porţii, unde nu se afla nimeni.

Tabela a fost schimbată de N'Doye, după o pasă inspirată cu călcâiul a aceluiaşi Niculescu. De partea cealaltă, Ţiţi Dumitriu a încercat să-l surprindă pe Ţălnar, aşezându-şi elevii într-un clasic 4-4-2, faţă de obişnuitul 4-3-3 de pe vremea lui Grigoraş.

Ocaziile n-au întârziat să apară în contul ieşenilor, însă moldovenii le-au tratat de parcă ar fi fost deja campioni, nicidecum cu un picior în Liga a II-a! Şutul lui Bujor a trecut la o palmă peste poartă, iar Cristi Constantin n-a reuşit să speculeze ieşirea hazardată a lui Curcă, deşi avea poarta goală în faţă. „Bă, băieţi, lăsaţi arbitrii şi vedeţi-vă de joc", s-a auzit vocea răguşită a lui Dumitriu în debutul reprizei secunde.

Lucian Munteanu l-a ascultat şi a reuşit să egaleze, iar apoi Cristi Constantin a alunecat inexplicabil în faţa porţii goale, după ce-l driblase şi pe Curcă. Vali Badea s-a jucat şi el cu ocaziile, nereuşind să înscrie din penalty. Dinamo putea da şi ea lovitura în ultimul minut, dar arbitrul s-a făcut că nu vede henţul din careu al lui Adi Ilie.

1-1

Dinamo: G. Curcă - Molinero, Scarlatache, Moţi (L. Rus 46), Pulhac - Torje, D. Kone (Vranjkovici 75), N'Doye (Daminuţă 50), Alexe - M. Niculae, Cl. Niculescu. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Poli Iaşi: Brăneţ - Străuţ (Straton 60), Mihajlov, Ad. Ilie, L. Munteanu - Miclea, V. Negru, Ignatov, Cr. Constantin (A. Ionescu 71) - Bujor, V. Badea (Viveiros 76).

Antrenor: Dumitru Dumitriu.
Goluri: N'Doye 22 / L. Munteanu 53
Stadion „Dinamo": 4.000
Arbitru: Robert Dumitru

Prunea, şi el în grevă!

Scandal după scandal în "Ştefan cel Mare"! Ultimul a izbucnit înaintea meciului cu Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat? Florin Prunea le-a reproşat acţionarilor că i-au primit în lot pe N'Doye şi pe Bratu. În urma evenimentelor de săptămâna trecută, atunci când senegalezul a părăsit cantonamentul, petrecând până în zorii zilei la Cluj, iar atacantul a sărit la bătaie cu Prunea, ultimul a întocmit un raport detaliat.

Managerul sportiv a cerut excluderea definitivă a celor doi din echipă. Numai că, şi Bratu, şi N'Doye au fost aseară în lot! Nervos, Prunea l-a sunat pe Badea şi i-a spus că refuză să stea pe bancă. Fostul portar şi-a explicat, aseară, hotărârea, după care a urmărit partida cu ieşenii din biroul său de la stadion: „E o decizie luată unilateral şi e valabilă pentru toate meciurile de acum încolo". Reacţia lui Badea a fost una ironică: „Poate Prunea are probleme personale mai importante decât Dinamo".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite