Laurenţiu Rus: „Poate că Steaua e favorită. Important e să nu primim gol în meciul de joi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul dinamovist Laurenţiu Rus a prefaţat prima manşă a semifinalelor Cupei României, când Dinamo va întâlni Steaua, într-un meci considerat deplasare, pe Arena Naţională. Partida se va juca joi, începând cu ora 20.30, returul fiind programat pe 17 aprilie.

„Poate că Steaua este favorită, dar e un meci care pleacă de la 0-0. Trebuie să fim foarte concentraţi, e un meci de Cupă până la urmă, nu se pierde totul joi, sunt două manşe şi trebuie gândită o strategie pentru ambele meciuri. E vorba de un derbi şi va rămâne aşa, indiferent de faptul că se joacă în Cupă. 

Ne dorim să marcăm, e foarte important şi, dacă se poate, să nu primim gol“.
Cosmin Matei, accidentat în weekendul trecut, ar putea reveni până la ora meciului cu Steaua: „Matei încearcă să joace, se antrenează separat pentru întărirea ligamentelor de la gleznă, are un program special. Îi doresc să fie sută la sută apt la ora jocului, pentru a ne putea ajuta“, a completat Rus. 


Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Stoica, bătut la închisoare? Managerul Stelei ar fi intrat în conflict cu doi dinamovişti

Răstunări spectaculoase de scor la Dinamo - Pandurii, 2-3. Cosmin Matei a părăsit terenul accidentat, Doru Bratu a luat „roşu“ înainte să intre pe gazon

Steaua a câştigat deplasarea de la Năvodari, cu 2-1. Gazdele au avut un gol anulat şi riscă să retrogradeze

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite