Laurențiu Reghecampf bate pasul pe loc. Motivul pentru care nu poate semna cu viitoarea sa echipă arabă

0
Publicat:

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a părăsit-o brusc pe Universitatea Craiova, după doar 7 meciuri, pentru a merge la o formație din spațiul arab, Al Tai. Însă el nu a mai semnat cu viitoarea sa echipă, rămânând deocamdată fără angajament.

Laurențiu Reghecampf a decis să lase Craiova pentru fotbalul arab. Foto Sportpictures
Laurențiu Reghecampf a decis să lase Craiova pentru fotbalul arab. Foto Sportpictures

O explicație a dat-o tehnicianul Gabriel Manu, la Digi Sport. El a explicat că Kresimir Rezic, actualul antrenor al lui Al Tai și cel care i-a succedat lui Mirel Rădoi pe banca tehnică nu dorește să semneze rezilierea contractului. "Știu că antrenorul croat are o clauză de reziliere de două milioane de dolari și nu acceptă să plece până când nu i se plătește. Așa am înțeles. E vorba de Al Tai.

Croatul nu vrea să plece, de trei ori i s-a propus o sumă de reziliere și n-a vrut. Drept pentru care Reghe trebuie să stea acolo și să aștepte rezilierea contractului, pentru a putea semna. Pleci pentru o promisiune, că înțelegerea n-ai semnat-o...", a spus Manu.

Laurențiu Reghecampf așteaptă clarificarea cât mai rapidă a situației, în condițiile în care s-a scris că viitorul său club a plătit deja clauza sa de reziliere cu Universitatea Craiova, cifrată la 300.000 de euro.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite