Laurent Blanc a anunțat schimbări în echipa pentru amicalul cu Croația

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria (2-0) obținută de Franța, în Luxemburg, nu a fost tocmai ceea ce se aștepta de la oamenii lui Laurent Blanc. Antrenorul ”cocoșilor” a anunțat imediat că va opera ceva schimbări în formația pe care o va alinia mâine, pe Stade de France, în amicalul cu Croația.

Confrații de la cotidianul ”l'Equipe” au încercat să intuiască modificările pe care le va face Blanc. Ei au scris că e posibil ca acesta să-i dea șansa să joace lui Steve Mandanda. O altă posibilă apariție ar fi aceea a lui Gael Clichy, care a dispărut după revenirea lui Eric Abidal și Patrice Evra. Acesta ar putea evolua, mai ales că este de așteptat ca publicul să nu fie prea blând cu Evra - se spune că el va fi fluierat. Ceea ce i s-ar pregăti și lui Franck Ribery...

Malouda și Gourcuff ar fi alți doi jucători care ar putea fi lăsați în rezervă la meciul cu Croația. De asemenea, pe bancă ar putea sta și Benzema, Blanc fiind tentat să-i dea o șansă lui Gameiro și să-l folosească din nou pe Hoarau.

Iată cum ar putea arăta echipa Franței în meciul de mâine: Mandanda - Sagna, Rami, Mexès, Clichy - Diarra, M'Vila (sau Gourcuff) - Ribéry (sau Ménez), Nasri, Malouda (sau Ribéry) - Benzema.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite