La FCSB, la fel ca-n Afganistan! Becali a explicat ce urmează: „Începe era dictaturii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Un club condus după un sistem care n-are nimic de a face cu rigorile profesionalismului intră într-o nouă etapă. Cel puţin, la nivel declarativ.

Gigi Becali se laudă că s-a înţeles cu Edward Iordănescu (43 de ani) pentru preluarea echipei, deşi antrenorul n-a confirmat aşa ceva, în mesajul pe care l-a postat astăzi pe Facebook şi pe care „Adevărul“ l-a redat aici.

Oricum, nu e prima dată când latifundiarul din Pipera anunţă venirea unui antrenor pentru ca, după câteva ore, să pice totul. Telenovela aducerii lui Marius Şumudică, în această vară, e elocventă, în acest sens. 

La această oră însă, Becali e foarte sigur de venirea lui Iordănescu junior şi a confirmat, încă o dată, această mutare, într-o declaraţie oferită pentru sport.ro.

Ce a spus Gigi Becali?

*Mâine o să fie la antrenament (n.r. - Edward Iordănecu). Nu mai vreau să mă mai bag deloc şi am zis: «Băi Edi, ştiu ce îţi doreşti. Deci nu mă mai întreba că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Şi echipa, şi schimbări şi toate! Numai tu. Nu mă mai bag, nu mă mai interesează».

*Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint şi atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun: «Băi, începe o nouă eră! Începe era dictaturii militare!». 

*Până acum, la FCSB a fost democraţie. Acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum comandă, face, taie, spânzură, el va da afară de la antrenament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite