Kylian Mbappe a intrat în istorie, la doar 24 de ani! Cel mai bun marcator din toate timpurile de la PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kylian Mbappe a înscris golul cu numărul 201 în minutul 90+4 al partidei cu Nantes, iar astfel a devenit cel mai bun marcator din istoria grupării de la Paris după o evoluție de cinci ani și jumătate în cadrul clubului parizian.

La 24 de ani, Kylian Mbappe scrie istorie în Franța. Foto Getty images
La 24 de ani, Kylian Mbappe scrie istorie în Franța. Foto Getty images

Fotbalistul a reușit să înscrie 30 de goluri în 30 de meciuri în acest sezon, ajungâns la o cifră uluitoare: 201 de goluri în 247 de apariții în tricoul lui PSG.

După ce a realizat această performanță, Mbappe a declarat că nu vrea să mai plece de la PSG. La finalul meciului, fotbalistul a explicat că intenționează să continue alături de Paris Saint-Germain deoarece mai are obiective pe care vrea să le atingă alături de parizieni, în ciuda faptului că cei de la Real Madrid continuă să îi facă oferte.

Nu pleacă de la formația pariziană

„Joc pentru a scrie istorie. Mereu am spus că îmi doresc să scriu istorie în Franța, în Paris, în țara mea, în orașul meu. Fac asta, este frumos, dar mai este un drum lung. Este o realizare personală, însă sunt aici și pentru realizări colective”, a explicat Kylian Mbappe, pentru Canal+.

Transferul lui Mbappe pe Parc des Princes a fost făcut în 2017 după ce conducerea clubului a plătit suma colosală de 180 de milioane de euro. Golgheterul anterior all-time al celor de la PSG a fost Edinson Cavani care a înscris 200 de goluri în 300 de meciuri.

Cel mai bun marcator din istoria campionatului Franţei este argentinianul Delio Onnis, care a înscris 299 de goluri între 1971 şi 1986, sub culorile formaţiilor Stade Reims, AS Monaco, Tours şi Toulon.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite