Killerul Eto'o a bătut-o de unul singur pe Manchester United. Camerunezul a reuşit un hat-trick de toată frumuseţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Etoţo şi-a regăsit pofta de gol sub comanda lui Jose Mourinho FOTO Reuters
Etoţo şi-a regăsit pofta de gol sub comanda lui Jose Mourinho FOTO Reuters

Chelsea a învins cu 3-1 pe Manchester United în etapa a 22-a din Premier League graţie celor trei goluri marcate de camerunezul Samuel Eto'o, un veritabil vârf de lance al londonezilor.

Atacantul african al lui Chelsea şi-a început reprezentaţia în minutul 17, când a deschis scorul pe "Stamford Bridge" la capătul unei acţiuni marcă personală. Camerunezul a driblat mai mulţi adversari şi a şutat spre poarta lui De Gea, dar balonul, deviat de un fundaş al lui United, s-a dus sub bară.

Chiar înainte de pauză, acelaşi Eto'o a şutat spre poarta oaspeţilor, iar mingea a trecut linia porţii, cu toată opoziţia portarului oaspeţilor. În fine, în minutul 49, atacantul camerunez a fost omul potrivit la locul potrivit, trimiţând balonul în plasă din câţiva metri.

Onoarea lui United a fost salvată de Javi Hernandez, care a redus din diferenţă cu un sfert de oră înainte de final. Pentru Manchester, aceasta a fost a şaptea partidă pierdută în actualul sezon al Premier League, ceea ce face ca fanii "diavolilor" să-l regrete din ce în ce mai tare pe Sir Alex Ferguson. Cu David Moyes pe bancă, United are cel mai slab parcurs în campionat din ultimul deceniu.

În schimb, Chelsea continuă cursa de urmărire a liderului Arsenal. Trupa lui Mourinho se află pe locul trei în clasament (49 de puncte), fiind la două lungimi distanţă de "tunari".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite