Keşeru, uimit după ce Daum l-a luat la naţională: reacţie simpatică a jucătorului momentului în fotbalul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru
Claudiu Keşeru

Lăsat, iniţial, în afara lotului lărgit pentru următorul meci din preliminariile Mondialului din 2018, cel cu Polonia (11 noiembrie, 21.45, TVR), vârful de 29 de ani i-a forţat mâna selecţionerului să-l cheme, totuşi, pentru duelul cu Lewandowski şi compania.

Claudiu Keşeru a marcat opt goluri în patru meciuri, inclusiv unul în poarta celor de la Arsenal în grupele Ligii Campionilor, iar Christoph Daum a fost obligat să-l convoace pe ultima sută de metri.

Atacantul celor de la Ludogoreţ a comentat pentru Dolce Sport decizia selecţionerului. „Mă voi prezenta luni la echipa naţională. Nu speram să mai fiu convocat, nu ştiam că mai e posibil. Mi-am văzut de treaba mea şi am avut parte de o surpriză foarte plăcută. Sunt oameni puşi pentru a lua decizii, noi trebuie să le respectăm şi să le acceptăm. Fiecare trebuie să aibă evoluţii cât mai bune la club. Eu îmi văd de treaba mea, acum îmi e bine şi sper să o duc tot aşa. Eu sunt acelaşi jucător, ţine de reuşită, uneori o ai, alteori nu. Nu m-am transformat în Higuain sau Ibrahimovici, sunt acelaşi jucător care munceşte şi îşi ajută echipa“, a afirmat Alibec.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite