Keşeru, deasupra Stelelor: la ce concluzie au ajuns ziariştii din Qatar despre atacantul român după şapte meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel mai bogat campionat din zona Golfului Persic, denumit Stars League, fostul stelist a ajuns într-o postură onorantă în timp record.

Claudiu Keşeru a plecat din postura de golgheter al Ligii I din România şi a avut nevoie de doar şapte meciuri în Qatar pentru a ajunge principalul marcator al echipei sale.

De fapt, în acest moment, internaţionalul român are mai multe goluri înscrise decât meciuri jucate la Al-Gharafa! Bilanţul său e impresionant: şapte jocuri în prima ligă, opt reuşite. Şi asta în condiţiile în care, în primele sale două apariţii în tricoul formaţiei din Doha, Keşeru n-a marcat, trecând printr-o scurtă perioadă de acomodare.

Cifrele excelente ale fostului stelist au fost remarcate şi de ziariştii arabi. Site-ul de sport estadaldoha.com a analizat achiziţiile făcute de formaţiile din primul eşalon în iarnă şi a concluzionat: dintre cei 13 străini sosiţi în Qatar, în pauza competiţională, Claudiu Keşeru a fost cel mai bun transfer.  „Doar o mică parte dintre cei veniţi aici, în iarnă, au reuşit să aducă un plus de calitate la echipele lor, iar în fruntea acestui grup restrâns se află Claudiu Keşeru. Acesta şi-a confirmat clasa rapid şi a devenit golgheterul clubului său“, a notat sursa citată.

Rădoi n-a mai jucat de la 15 martie

Dacă vârful lui Al-Gharafa e considerat transferul iernii în Qatar, în schimb, Mirel Rădoi n-a reuşit, deocamdată, să atingă nivelul graţie căruia era considerat printre cei mai buni stranieri pe vremea când evolua la Al-Hilal (Arabia Saudită) şi la Al-Ain (Emirate). 

După ce şi-a reziliat contractul cu Al-Ahli (Emirate), trupa pregătită de Cosmin Olăroiu, motivând că nu poate ajuta echipa, mijlocaşul de 34 de ani a semnat cu Al-Arabi. De la 5 februarie până acum însă, în nouă etape, Rădoi a fost folosit doar în cinci jocuri, iar ultima sa apariţie datează din 15 martie. Atunci a fost schimbat în minutul 73 din cauza unei probleme medicale de care n-a scăpat nici până acum.

CITEŞTE ŞI:

*EXCLUSIV Piţurcă, pus la zid în Arabia Saudită: cum a fost luat peste picior după ultimul eşec al echipei sale

2,3 milioane de euro va încasa Claudiu Keşeru la Al-Gharafa, dacă îşi va duce la capăt contractul valabil pe doi ani.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite