Kapetanos revine la Steaua. Grecul trebuie să-l facă uitat pe Rusescu. Telenovela venirii lui Varela s-a încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grecul Kapetanos a mai jucat la Steaua între 2008 şi ianuarie 2011 FOTO Răzvan Păsărică
Grecul Kapetanos a mai jucat la Steaua între 2008 şi ianuarie 2011 FOTO Răzvan Păsărică

Atacantul grec Pantelis Kapentanos a părăsit cantonamentul lui CFR Cluj şi a efectuat deja vizita medicală la Steaua, echipă cu care va semna în cursul zilei de azi un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire.

UPDATE Deşi este convocat la naţionala Insulelor Capului Verde, Varela a semnat prin fax contractul cu Steaua şi va fi trecut de oficialii roş-albaştri pe lista UEFA, informează digisport.ro

Steaua i-a curtat intens pe Varela şi Wesley, dar transferurile celor doi străini au picat în ultimele momente, chiar dacă oficialii Stelei îi dădeau ca siguri în Ghencea. Dacă nu a reuşit cu Wesley, Steaua s-a reorientat spre un alt atacant şi a decis să-l oferteze pe Pantelis Kapetanos, jucător care a mai jucat pentru echipa roş-albastră între 2008 şi 2011.

Imediat după ce a primit oferta Stelei, Kapetanos a acceptat-o şi a părăsit cantonamentul lui CFR Cluj pentru a se alătura noilor săi colegi. Înainte, grecul a efectuat vizita medicală cu Steaua, iar semnarea contractului a devenit o chestiune de ore. 

Kapentanos va avea un salariu regesc la noua sa echipă, urmând să încaseze anual 240.000 de euro, cel mai mare salariu din tot lotul Stelei, scrie gsp.ro. Pentru a-şi asigura serviciile lgrec, Steaua a plătit lui CFR Cluj suma de 200.000 de euro.

2.4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Kapetanos, conform transfermarkt.de

3 meciuri a jucat Kapetanos pentru CFR Cluj în actualul sezon, fără să puncteze vreodată

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite